© ©WGDDonauOberoesterreichTourismusGmbHCMVisuals Donauradweg reloaded, Radfahrer radeln am Donauradweg Grein

Na cestě podél
mohutné řeky

Svět plný dobrodružství pro celou rodinu

Užívat si dovolenou spolu s celou rodinou, nespoutaně jako malé děti je v Abenteuerreich Donau hračka (Svět dobrodružství u Dunaje). Díky bezstarostné zábavě a relaxaci budete mít rodinnou dovolenou jako z pohádky!

V okolí Dunaje necháte každodenní stres, spěch a povinnosti venku za dveřmi. Nikdo se tu nebude nudit. Všichni se budou cítit volně a svobodně, a celá rodina se krásně stmelí při bezstarostné zábavě. Splňte si sen, a přenocujte v lese, ve stromovém domečku vysoko v korunách stromů. Vyřádíte se v obrovském zábavním parku, ostražitě, jako Indiáni, budete objevovat přírodu, až přitom úplně ztratíte pojem o čase.

Následující fotogalerii si můžete prohlížet pomocí tlačítek s šipkami (vlevo, vpravo).

Rodinná dovolená v Podunají

V Horním Rakousku, mezi řekami Dunaj a Inn leží letovisko IKUNA Naturresort, který je jediným hotelem v Evropě, kde se můžete ubytovat v indiánském tee-pee. Na ploše 200 000m² se v areálu rozkládá obrovský přírodní zábavní park s více než 80 akčními herními prvky, ve kterém se pobaví celá rodina. Nedaleko odtud se ve vzdušných výšinách lesa Sauwald během rodinné dovolené v útulném hotelu na stromech přímo u stezky vedoucí korunami stromů splní nejeden dětský sen. Tato přes 1 000m dlouhá stezka v korunách stromů umístěná v patnáctimetrové výšce patří k nejdelším svého druhu a slibuje nezapomenutelná dobrodružství uprostřed poklidného lesa.

 

Hornorakouský Podunajský region je opravdovým rájem pro malé objevitele ve vaší rodině. V této oblasti jsou oblíbené jak prvotřídní rodinné resorty, tak dovolené na farmě. Dunajský region boduje díky dokonalé kombinaci přírody, výletních cílů a zážitků pro malé i velké – nikdo se tady nebude nudit! A s kartou Donau-Card v kapse, získáte kromě toho spoustu výhod na celou dobu pobytu v tomto regionu.

 

Objevte ještě více nabídek dovolené pro rodiny s dětmi v Podunají.

K nabídkám

Servis a Kontakt

Dunaj Horní Rakousko
Lindengasse 9
4040 Linz

Telefon +43 732 7277-800
Fax +43 732 7277-804
E-Mail info@donauregion.at
Web www.regiondunaj.cz

Objednávka prospektům

Objednejte si naše aktuální katalogy a brožury! V Horním Rakousku můžete očekávat první dojem ze všech nejrůznějších aktivit a nabídek dovolené, které naše brožury a pomoc s plánováním vaší dovolené poskytují.

Objednat brožury

Další informace

Kopfing im Innkreis

Střelba z luku s průvodcem na stezce v korunách stromů

Napnout, zamířit a střílet!

Termín: 01.03.2023 - 01.11.2024
od 410,00 €
k nabídce
Kopfing im Innkreis

Úniková místnost na stezce v korunách stromů

youexit - pravděpodobně nejlepší úniková hra!

Termín: 31.03.2023 - 31.10.2024
od 93,00 €
k nabídce
Kopfing im Innkreis

Dřevorubecká skupinová zábava

Ideální pro skupiny 10 a více osobs

Termín: 10.04.2022 - 31.10.2024
od 42,50 €
k nabídce