© ©WGDDonauOberoesterreichTourismusGmbHCMVisuals Donauradweg reloaded, Radfahrer radeln am Donauradweg Grein

Na cestě podél
mohutné řeky

Gasthaus & Bäckerei Wöhrer

St. Martin im Mühlkreis, Oberösterreich, Österreich
Hostinec s dlouholetou tradicí, neboť byl provozován jako hostinec na solné cestě již v dobách bílého zlata (soli). Pekařství založil v roce 1919 dědeček současného majitele.
Gasthaus Wöhrer nabízí teplá jídla k obědu a večeři každý den. Čerstvě připravené, přízemní speciality rozmazlují chuťové buňky. Jídelna pojme až 150 osob a je schopna pojmout i velké skupiny na oslavy, jako jsou svatby, klubové večírky, výročí nebo jen setkání s příbuznými a přáteli. Pokud to počasí dovolí, můžete si opravdu odpočinout v útulné zahrádce pro hosty a završit den chladným drinkem.
Ti z vás, kteří si chtějí užívat sluníčka v našem domě i v chladném období, se mohou usadit v naší nádherné zimní zahradě.
Bowling potěší malé i velké. To je jisté. Je to zábava pro celou rodinu. A samozřejmě si ho můžete dopřát v hotelu Wöhrer. Na dvou nejmodernějších bowlingových drahách najdete vše, co potřebujete k úspěšnému bowlingovému večeru. S rozšířenými možnostmi hry díky nejmodernější řídicí technice, jednoduchým a nekomplikovaným ovládáním a působivým designem našich drah v architektonicky řešeném prostředí. Ať už se jedná o aktivní sportování, nebo o večerní posezení ve společenském prostředí, nabízí se široká škála možností aktivit.

Pekařství vás rozmazluje každý den čerstvým chlebem a pečivem - samozřejmě domácím. Vybírejte z více než 50 druhů pečiva. Například každý den 10 různých druhů chleba nebo více než 15 druhů snídaňového pečiva, od KIPFERLu přes vydatný KORNWECKERL, slaný KÄSEWECKERL až po sladký BRIOCHE, a to je jen několik z nich. V cukrárně je kladen zvláštní důraz na velký výběr a především na kvalitu domácího pečiva. Kromě každodenního výběru pečiva zde najdete také sladké pochoutky pro mnoho zvláštních příležitostí. Dorty a zákusky nejrůznějších tvarů a příchutí jsou vyráběny na objednávku předem.
Všeobecné
  • Vše s sebou / Take Away
  • doručení
Informace o vybavení pokoje
  • indoor, indoorový: 150 Místa k sezení
vybavení
  • kuželková dráha
možnosti placení
Jiné možnosti platby
placení v hotovosti
Příjezd veřejnou hromadnou dopravou
Plánovač tras pro individuální turistiku
  • Vhodné pro skupiny

O informace požádejte na výše uvedeném kontaktu.

kontakt & servis


Gasthaus & Bäckerei Wöhrer
Markt 6
4113 St. Martin im Mühlkreis

telefon +43 7232 2221
fax +43 7232 22214
E-Mail office@woehrer.co.at
web www.woehrer.co.at
web www.tourismus.sankt-martin.at/gastr…
http://www.woehrer.co.at
http://www.tourismus.sankt-martin.at/gastronomie-woehrer.php

kontaktní osoba
pan Ewald und Maria Wöhrer
4113 St. Martin im Mühlkreis

Mluvíme následujícími jazyky

německý

powered by TOURDATA