© ©WGDDonauOberoesterreichTourismusGmbHCMVisuals Donauradweg reloaded, Radfahrer radeln am Donauradweg Grein

Na cestě podél
mohutné řeky

Friseur Team Hehenberger

Hofkirchen im Mühlkreis, Oberösterreich, Österreich
Nejkrásnější způsob, jak si nechat rozpuštěné vlasy! Bettina a Ralph Hehenbergerovi jsou již třetí generací úspěšného rodinného podniku.

Kadeřnický tým Hehenberger se specializuje na typologicky vhodné, nekomplikované a jednoduché účesy.
módní účesy. Jednou ročně vytváříme s naším kreativním týmem vlastní trendovou kolekci. Výsledkem je vysoce módní, typově vhodný a především nositelný trendový styling pro zákazníka.

Kadeřnický tým Hehenberger - udržitelný kadeřník. Od technického a konstrukčního řešení budovy společnosti až po každodenní pracovní postupy, používané produkty a vybrané dodavatele dbáme na co nejudržitelnější a nejekologičtější řízení podniku.

V oblasti technologie barev je kadeřnický tým oprávněn používat titul "Mistr barev" se svým vzděláním. Kadeřnický tým již třikrát zvítězil v národní soutěži Trend-Zoom Colour Challenge.

Chceme vám vytvořit účes vašich snů tím, že vám poskytneme nejlepší možné poradenství s ohledem na typ a strukturu vašich vlasů a také vás podpoříme v důležitém rozhodování ohledně domácí péče o vaše vlasy. Při výběru produktů a jejich aplikaci klademe zvláštní důraz na zachování zdraví a vitality vašich vlasů a vlasové pokožky.

Budeme rádi, když pro vás návštěva našeho kadeřnictví bude příjemným, relaxačním zpestřením vašeho každodenního života. Ať už chcete jednoduše vypnout, vychutnat si příjemný drink nebo se dozvědět o nejnovějších trendech - chceme, abyste se u nás cítili jako doma.

Harmonie účesu a líčení výrazně přispívá k vašemu osobnímu charismatu. Rádi vám poradíme s výběrem správného typu líčení pro různé příležitosti a dáme vám tipy na individuální péči o pleť.

Abychom vám mohli nabídnout opravdu kvalitní služby - rádi bychom si na vás udělali čas - využijte proto prosím možnosti objednat se na schůzku.
Parkování
  • parkovací místa: 10
Příjezd veřejnou hromadnou dopravou
Plánovač tras pro individuální turistiku
sezóna
  • jaro
  • léto
  • podzim
  • zima

O informace požádejte na výše uvedeném kontaktu.

kontakt & servis


Friseur Team Hehenberger
Marsbacher Straße 1
4142 Hofkirchen im Mühlkreis

telefon +43 7285 269
fax +43 7285 269 - 4
E-Mail office@hehenberger.at
web www.hehenberger.at
http://www.hehenberger.at

kontaktní osoba
pan Ralph Hehenberger
Friseur Team Hehenberger
Marsbacher Straße 1
4142 Hofkirchen im Mühlkreis

telefon +43 7285 269
fax +43 7285 269 - 4
E-Mail office@hehenberger.at
web www.hehenberger.at

Mluvíme následujícími jazyky

německý
anglicky

powered by TOURDATA