© ©WGDDonauOberoesterreichTourismusGmbHCMVisuals Donauradweg reloaded, Radfahrer radeln am Donauradweg Grein

Na cestě podél
mohutné řeky

Raiffeisen Arena Linz / LASK Arena Event GmbH

Linz, Oberösterreich, Österreich
Více než 100 let po svém založení v Linci se LASK vrací do hornorakouské metropole. Od roku 2023 se budou všechny zápasy hrát v "Raiffeisen Areně".

Výstavba Raiffeisen Areny v centru Lince předznamenává novou fotbalovou éru - jak pro Linec, tak pro celou spolkovou zemi. Nový stadion nejenže pozvedá fotbal v Horním Rakousku na novou úroveň, ale také poskytuje silné regionální investiční impulsy pro podnikatelskou lokalitu, vytváří udržitelnou přidanou hodnotu a vytváří důležitá pracovní místa.
Nová Raiffeisen Arena splňuje mezinárodní požadavky ÖFB pro mezinárodní zápasy a finále poháru ÖFB. Plně vyhovuje také požadavkům UEFA kategorie 4, což znamená, že by zde bylo možné hrát mezinárodní zápasy až do semifinále Ligy mistrů včetně. Aréna nabízí prostor pro 19 080 diváků.
Je samozřejmé, že Raiffeisen Arena zaručuje moderní infrastrukturu a splňuje nejnovější bezpečnostní standardy - skvělý a bezstarostný zážitek ze stadionu a čistota jsou nejvyššími prioritami.
Příjezd veřejnou hromadnou dopravou
Plánovač tras pro individuální turistiku

Omezený bezbariérový přístup: Částečně je nezbytná asistence. Rozměry nesplňují nebo splňují jen částečně zákonnou rakouskou normu.

kontakt & servis


Raiffeisen Arena Linz / LASK Arena Event GmbH
Ziegeleistraße 76a
4020 Linz

telefon +43 732 603332
E-Mail office@lask.at
web www.lask.at/raiffeisen_arena/

teď rezervovat teď rezervovat
https://www.lask.at/raiffeisen_arena/

Mluvíme následujícími jazyky

německý

powered by TOURDATA