© ©WGDDonauOberoesterreichTourismusGmbHCMVisuals Donauradweg reloaded, Radfahrer radeln am Donauradweg Grein

Na cestě podél
mohutné řeky

Follow balanced fitness GmbH

Leonding, Oberösterreich, Österreich
Koncept Follow je založen na 100% individuálním osobním tréninku, který se skládá z různých tréninkových prvků, jako je cvičení s vlastní vahou těla (cvičení s vlastní vahou těla, cvičení s Vibrogymem a fitness boxy, cvičení s TRX a dalším funkčním vybavením, jóga a relaxační techniky).
Cílem je vytvořit a nabídnout individuální a vysoce efektivní tréninkový koncept pro každého, aby každý trénink byl výzvou a novou zkušeností a byl zaměřen nejen na sportovní kondici, ale i na zdravotní kondici. Trénink je zaměřen na posílení hlubokých svalů (ty nás podporují a stabilizují při každodenních činnostech, vyrovnávají se svalové dysbalance, problémy se zády a držením těla jsou minulostí), motoriku, koordinaci i kondici a stabilizaci. Během tzv. kontrolního pohovoru, který každý zákazník absolvuje před zápisem, se probírají cíle, tréninkové požadavky a zdravotní omezení. Pomocí speciální váhy pro analýzu těla se zaznamenávají různé parametry, jako je tělesný tuk, hmotnost kosterního svalstva, viscerální tuk, bazální kalorický metabolismus atd. s cílem zdokumentovat aktuální stav každého člena, který je každé tři měsíce znovu vyhodnocen, což umožňuje sledovat pokrok v tréninku. Každý účastník také obdrží informační balíček o vyvážené stravě, která je nezbytná pro rychlý tréninkový úspěch.
Pokud chcete mít zdravé, sportovně tvarované tělo a být v rovnováze, je pro vás Follow tím pravým místem. Na našich jógových lekcích, které nabízíme pro začátečníky i pokročilé, se o vás také pozorně a individuálně postaráme!
Vrcholem všeho je: 30 minut; 1-2krát týdně & Následuj svůj trénink" jsou zcela dostačující - včetně zahřívací a regenerační/relaxační fáze! 30 minut, které navždy změní váš život!"
Vyzkoušejte a následujte!!!

dny pracovního klidu / zavírací dny
  • Neděle
  • svátek
Parkování
  • parkovací místa: 3
  • parkovací místa pro tělesně postižené: 1
Příjezd veřejnou hromadnou dopravou
Plánovač tras pro individuální turistiku

O informace požádejte na výše uvedeném kontaktu.

kontakt & servis


Follow balanced fitness GmbH
Michaelsbergstrasse 5
4060 Leonding

telefon +43 732 672703
E-Mail office@follow.co.at

Mluvíme následujícími jazyky

německý
anglicky

powered by TOURDATA