© ©WGDDonauOberoesterreichTourismusGmbHCMVisuals Donauradweg reloaded, Radfahrer radeln am Donauradweg Grein

Na cestě podél
mohutné řeky

Somann Käsespezialitäten

Esternberg, Oberösterreich, Österreich
  • vhodné za každého počasí

Na obchod se sýry se specializujeme již mnoho let. Do našeho programu zařazujeme pouze ty nejlepší druhy, které prodáváme prostřednictvím přímého marketingu a internetového obchodu www.somann.at. Specializujeme se na sýry z Rakouska. Špičková kvalita,
pokud možno z ekologického mléka, je obzvláště důležitá. Dalším důležitým krokem k dosažení výjimečné kvality výrobku je zpracování mléka tradičními, řemeslnými metodami. Podle těchto kritérií jsou samozřejmě vyráběny i naše vlastní výrobky z kozího mléka v bio kvalitě.

Christian Somann toho viděl hodně. Narodil se v Bavorsku, žil ve Švýcarsku a procestoval Panamu, Kostariku a Brazílii. Ale on a jeho brazilská manželka Sandra
a jeho brazilská manželka Sandra v Esternbergu, vysoko nad břehy Dunaje. Manželé vložili do malého hospodářství v regionu Innviertel spoustu energie a tvrdé práce, vybudovali ekologickou farmu s malým stádem koz a položili základy pro to, aby vyučený mlékař mohl rozvíjet svou vášeň pro výrobu sýrů.Sýry, které rodina Somannových - ke Christianovi a Sandře se připojil jejich syn Rafael - vyrábí, jsou skutečnými regionálními specialitami. Základní produkt, ekologické kozí mléko, pochází z regionu. Zpracovává se na místě výhradně řemeslným způsobem.
a s dodržováním nejvyšších standardů kvality. A hotové sýrové speciality lze zakoupit pouze v regionu. Přímo na farmě v Esternbergu a na místních trzích.
trzích, kde Christian Somann prodává své sýry. Tyto lahůdky sice necestují daleko, ale za cestu rozhodně stojí.
Příjezd veřejnou hromadnou dopravou
Plánovač tras pro individuální turistiku
  • Vhodné za každého počasí

O informace požádejte na výše uvedeném kontaktu.

kontakt & servis


Somann Käsespezialitäten
Winterhof 3
4092 Esternberg

telefon +43 7714 50918
mobilní +49 175 9720101
E-Mail genuss@somann.at
web www.somann.at
http://www.somann.at

Navštivte nás také na

navštiv naši fanouškovskou stránku na Facebooku

Mluvíme následujícími jazyky

německý
anglicky
španělsky
portugalsky

powered by TOURDATA