Familie Steinbock, Herzkorn
St. Agatha, Oberösterreich, Österreich




Starobylé obiloviny z ekologického zemědělství
Malé zrno v sobě spojuje sílu slunce a země. Ignaz a Petra Steinbockovi nazývají objev, který učinili pro svou ekologickou farmu v St. Agatha, "Herzkorn". Farma Steinbockových se skutečně specializovala na výrobu biomléka. Tak tomu bylo až do dne, kdy do života farmářské rodiny vstoupilo zrno srdce. Patří mezi starobylé obiloviny a původně pochází z Afriky a Asie. Mezi její blízké příbuzné patří špalda a v neposlední řadě kamut, který se stal populární jako "zrno faraonů". Manželé Steinbockovi si tuto prastarou obilovinu uvědomili, dali jí název "Herzkorn" a jsou přesvědčeni, že tato prastará obilovina má pozitivní vliv na lidský organismus. Svou charakteristickou barvu získává díky obsaženým antokyanům. Ty jsou vlastně určeny k ochraně rostliny před silným slunečním UV zářením. Mají však i příjemný vedlejší účinek, že v lidském těle loví reaktivní kyslík a dusík.Reaktivní molekuly kyslíku a dusíku a tím zabraňují poškození genetického materiálu a bílkovin. Rodina Steinbocků tak vlastně znovuobjevila zdravou elektrárnu v podobě malého zrna jako základ mnoha potravin.
dny pracovního klidu / zavírací dny
- Sobota
- Neděle
- svátek
O informace požádejte na výše uvedeném kontaktu.
kontakt & servis
4084 St. Agatha
telefon +43 7277 8880
E-Mail ignaz.steinbock@aon.at
web www.herzkorn.at
http://www.herzkorn.at
kontaktní osoba
pan Ignaz Steinbock
Freiling 8
4084 St. Agatha
telefon +43 7277 8880
E-Mail ignaz.steinbock@aon.at
web www.herzkorn.at
powered by TOURDATA