© ©WGDDonauOberoesterreichTourismusGmbHCMVisuals Donauradweg reloaded, Radfahrer radeln am Donauradweg Grein

Na cestě podél
mohutné řeky

Clubgalerie der Dr. Ernst Koref-Stiftung im OK Linz

Linz, Oberösterreich, Österreich
Klubová galerie Nadace Dr. Ernsta Korefa vznikla ze sdružení "Club der Begegnung", které bylo v roce 2009 začleněno do Nadace Dr. Ernsta Korefa, a to i díky dlouholeté plodné spolupráci obou sdružení.
Otevřeno pouze během výstav!

Klubová galerie Nadace Dr. Ernsta Korefa se snaží přilákat co největší počet zájemců prostřednictvím rozsáhlého výstavního programu současného výtvarného umění: V rámci tohoto programu je možné navštívit různé druhy umění: malba, grafika, fotografie, sochařství, keramika, objektové umění.

Prezentovány jsou jak samostatné, tak skupinové výstavy. Přednost mají rakouští vystavovatelé, přičemž hornorakouští mají přirozeně velký význam, aby se nezapomínalo na umělce z našeho regionu, kteří poskytují podněty. Mnozí z nich slouží jako výchozí bod pro umělce dnešních generací a přispěli tak velkou měrou ke kulturnímu rozvoji země, proto Klubová galerie Nadace Dr. Ernsta Korefa příležitostně uvádí při zvláštních příležitostech vzpomínkové výstavy. A v neposlední řadě jsou pro oživení místní umělecké scény a srovnání se současnou tvorbou z jiných zemí vyhodnocovány i přihlášky výstav ze zahraničí. A konečně se Klubová galerie podle možností účastní společných projektů v hornorakouském Kulturquartieru.

dny pracovního klidu / zavírací dny
  • Neděle
  • svátek
Příjezd veřejnou hromadnou dopravou
Plánovač tras pro individuální turistiku
  • Vstup volný

O informace požádejte na výše uvedeném kontaktu.

kontakt & servis


Clubgalerie der Dr. Ernst Koref-Stiftung im OK Linz
Landstraße 31
4020 Linz

telefon +43 732 774007
mobilní +43 660 1430334
E-Mail cdb83@gmx.at
web clubgalerie-korefstiftung.jimdofree…
https://clubgalerie-korefstiftung.jimdofree.com/

Mluvíme následujícími jazyky

německý

powered by TOURDATA