© ©WGDDonauOberoesterreichTourismusGmbHCMVisuals Donauradweg reloaded, Radfahrer radeln am Donauradweg Grein

Na cestě podél
mohutné řeky

A.W. Faber-Castell Ges.m.b.H.

Engelhartszell, Oberösterreich, Österreich
  • vhodné za každého počasí
  • vhodné pro skupiny

Mezinárodně působící skupina společností byla založena před 242 lety (1761) ve Steinu b. Norimberku jako továrna na tužky. Jako jeden z nejstarších průmyslových podniků na světě je FABER-CASTELL i po osmi generacích stále ve stejných rodinných rukou.

FABER-CASTELL je jedním z předních světových výrobců a prodejců vysoce kvalitních výrobků pro psaní, vybarvování a kreativní design - značka má celosvětové renomé. V klíčové oblasti tužek v dřevěném pouzdře je skupina FABER-CASTELL nejvýznamnějším výrobcem na světě s více než 1,8 miliardy olověných a barevných tužek ročně. Výroba barevných tužek dominuje. Obrazně řečeno, tužky - položené za sebou - urazí vzdálenost od Země k Měsíci nebo osmkrát oběhnou Zemi!

Zvýrazňovače se v továrně v Engelhartszellu vyrábějí v mnoha pestrých barvách.
Zde je skvělý propagační film společnosti Faber-Castell:
https://www.youtube.com/watch?v=JQE2q-1bNZE&feature=share&fbclid=IwAR2gArdBKOEDcgEwQQdedvu5l6xygsrSCrUrlof7YFJOhMYT_OYFDyGUF0M.


Společnost FABER-CASTELL zaměstnává po celém světě přibližně 5 500 lidí v 15 výrobních závodech a 18 obchodních společnostech. Z toho přibližně 2 800 lidí pracuje pro brazilskou společnost FABER-CASTELL v Sao Carlos/Sao Paulo (včetně 500 zaměstnanců v projektu zalesňování v regionu Prata / stát Minas Gerais). Brazilská společnost FABER-CASTELL je největší továrnou na výrobu barevných tužek na světě, která ročně vyrobí 1,5 miliardy tužek. Internacionalizace začala již v roce 1849 založením první zahraniční pobočky v New Yorku. Následovaly další obchodní společnosti a továrny v dnes již 19 zemích světa. Díky těmto počátečním celosvětovým aktivitám v oblasti výroby a marketingu se společnost FABER-CASTELL považuje za mezinárodní skupinu firem s německými kořeny. Pod hlavičkou A.W. Faber-Castell Unternehmensverwaltung GmbH & Co jsou aktivity skupiny FABER-CASTELL rozděleny do následujících divizí:

Průmysl: FABER-CASTELL AG je holdingovou společností pro všechny společnosti zabývající se výrobou a prodejem výrobků pro psaní, malování, kreslení a design a dekorativní kosmetiky. Celosvětová obchodní činnost je koordinována podle marketingových regionů: Evropa / Severní Amerika Latinská Amerika Asie / Tichomoří

Služby: FABER-CASTELL CONSULTING je poradenská společnost pro zpracování dat, organizaci a řízení podniku.

Nemovitosti: Společnost FABER-CASTELL PROJETOS IMOBILIARIOS v Brazílii byla založena v roce 1994 za účelem realizace rozsáhlých urbanizačních opatření v oblasti Sao Carlos (Sao Paulo).

nadmořská výška

295 m

Parkování
  • parkovací místa: 10
  • Parkoviště pro autobusy: 1
Příjezd veřejnou hromadnou dopravou
Plánovač tras pro individuální turistiku
možnosti placení
Jiné možnosti platby
placení v hotovosti
  • Vhodné za každého počasí
  • Vhodné pro skupiny
  • Vhodné pro školní třídy
sezóna
  • jaro
  • léto
  • podzim
  • zima

O informace požádejte na výše uvedeném kontaktu.

kontakt & servis


A.W. Faber-Castell Ges.m.b.H.
Saag 7
4090 Engelhartszell

telefon +43 7717 80530
E-Mail werk-ezell@faber-castell.at
web faber-castell.at
web faber-castell.de
http://faber-castell.at
http://faber-castell.de

kontaktní osoba
pan Kurt Seidl
Saag 7
4090 Engelhartszell

telefon +43 7717 80530
E-Mail werk-ezell@faber-castell.at
web faber-castell.de

Zákonné kontaktní údaje

Saag 7
AT-4090 Engelhartszell
werk-ezell@faber-castell.at
http://faber-castell.de

Mluvíme následujícími jazyky

německý

powered by TOURDATA