© ©WGDDonauOberoesterreichTourismusGmbHCMVisuals Donauradweg reloaded, Radfahrer radeln am Donauradweg Grein

Na cestě podél
mohutné řeky

Tummelplatz Galerie

Linz, Oberösterreich, Österreich
Otevřením Galerie am Tummelplatz se nám splnilo naše dlouholeté přání provozovat vlastní galerii. Otevřena bude na začátku ledna 2021. Jak už název napovídá, naše galerie se nachází na náměstí Tummelplatz, které je obklopeno divadlem Landestheater, lineckým zámkem Schlossberg a zasazeno do starého centra města Linec.

Tummelplatz nám nabízí krásné, příjemné a klidné místo, kde můžeme zájemcům představit vlastní fotografickou tvorbu na různých výstavách. My, Wilhelm Camerloher a Herbert Koeppel, oba pocházíme z oboru fotografie a rádi bychom prostřednictvím naší galerie umožnili veřejnosti živý přístup k naší fotografické tvorbě.

Nemáme fotografii pouze v myšlenkovém hledáčku, ale jsme si dobře vědomi, že v různých uměleckých žánrech existují zajímaví umělci a díla. Z tohoto důvodu jsme naši galerii nezaměřili výhradně na fotografii. Naše Galerie Tummelplatz je koncipována také jako galerie k pronájmu. V budoucích výstavách budeme pokrývat spektrum od fotografie přes grafiku až po malbu a sochařství.

dny pracovního klidu / zavírací dny
  • Pondělí
  • Sobota
  • Neděle
  • svátek
Příjezd veřejnou hromadnou dopravou
Plánovač tras pro individuální turistiku

O informace požádejte na výše uvedeném kontaktu.

kontakt & servis


Tummelplatz Galerie
Tummelplatz 4
4020 Linz

E-Mail info@tummelplatzgalerie.com
web www.tummelplatzgalerie.com/

teď rezervovat teď rezervovat
https://www.tummelplatzgalerie.com/

Mluvíme následujícími jazyky

německý

powered by TOURDATA