© ©WGDDonauOberoesterreichTourismusGmbHCMVisuals Donauradweg reloaded, Radfahrer radeln am Donauradweg Grein

Na cestě podél
mohutné řeky

Verein St. Florianer Brucknertage

St. Florian, Oberösterreich, Österreich
  • vhodné za každého počasí

"Naší vizí bylo a je umožnit intenzivní zážitek z hudby Antona Brucknera, která není každému snadno dostupná, a podpořit mladé talenty," říká Prof. Dr. Klaus Laczika, zakladatel Svatofloriánského Brucknerova festivalu.

Náš "zvukový" projekt, který začal v roce 1997 jako soukromá iniciativa a nyní je podle londýnského "The Bruckner Journal" vrcholem mezi brucknerovskými akcemi po celém světě, byl oceněn jednou ze dvou cen v kategorii uměleckého vzdělávání. "Zvláštností Svatofloriánského brucknerovského festivalu je spojení místa, skladatele a díla," zdůrazňuje doktor Klaus Laczika. Konají se každoročně třetí týden v srpnu v srdci Brucknerova (1824-1896) duchovního domova, kláštera augustiniánů kanovníků ve Svatém Floriánu.

Místo klidu a prostoru, kde se můžete nechat zasáhnout hudbou geniálního skladatele, varhaníka a hudebního pedagoga Antona Brucknera. Matthias Giesen, umělecký ředitel: "Chceme naše návštěvníky povzbudit k aktivnímu zapojení do díla Antona Brucknera a zároveň vybudovat most k moderní hudbě, například k jazzovým verzím. Tohoto dialogu dosáhneme nejen prostřednictvím koncertů vysoké úrovně, ale také sympozií a přednášek."


Poznámka: Vstupenky jsou k dispozici na příslušných programových stránkách Svatofloriánského Brucknerova festivalu nebo Festivalu mladých Brucknerů. Na akce bez vstupenek je nutná registrace.

  • po dohodě
  • Přihláška nutná

Příjezd veřejnou hromadnou dopravou
Plánovač tras pro individuální turistiku
  • Vhodné za každého počasí
sezóna
  • jaro
  • léto
  • podzim
  • zima

O informace požádejte na výše uvedeném kontaktu.

kontakt & servis


Verein St. Florianer Brucknertage
Stiftstraße 1
4490 St. Florian

telefon +43 660 2958076
E-Mail office@brucknertage.at
web www.brucknertage.at
https://www.brucknertage.at

Mluvíme následujícími jazyky

německý

powered by TOURDATA