© ©WGDDonauOberoesterreichTourismusGmbHCMVisuals Donauradweg reloaded, Radfahrer radeln am Donauradweg Grein

Na cestě podél
mohutné řeky

Anton Bruckner International School

Linz, Oberösterreich, Österreich
Mezinárodní škola Antona Brucknera (ABIS) školského spolku Kreuzschwestern se nachází v centru města Urfahr a sídlí v nejvyšší a nejmodernější výškové budově Horního Rakouska, Bruckner Tower.

Mezinárodní školu Antona Brucknera, která je známá svým mezinárodním zaměřením, navštěvuje přibližně 300 studentů z více než 50 zemí a 32 učitelů z devíti zemí. ABIS se řídí učebním plánem International Baccalaureate (IB). Žáci mohou začít studovat na ABIS ve třech letech v Centru raného vzdělávání (ELC), poté následuje prvních pět školních let (6 až 11 let) v rámci programu Primary Years Programme (PYP). V následném programu Middle Years Programme (MYP), který žáky provází až do 16 let, je kladen důraz na interdisciplinární výuku, která slouží především jako příprava na diplomový program IB, srovnatelný s rakouskou maturitou. Programy IBO zaměřené na žáky proto podporují zdravé vztahy, etickou odpovědnost a osobní výzvy. Mezinárodní učební plán pomáhá studentům rozvíjet dovednosti potřebné pro profesní kariéru.

Jako vzdělávací instituce s výukou v anglickém jazyce a nejmodernějšími technologiemi tak ABIS vytváří milník pro kontinuální, mezinárodní vzdělávání v Horním Rakousku.

dny pracovního klidu / zavírací dny
  • Sobota
  • Neděle
Příjezd veřejnou hromadnou dopravou
Plánovač tras pro individuální turistiku

O informace požádejte na výše uvedeném kontaktu.

kontakt & servis


Anton Bruckner International School
Wildbergstraße 18
4040 Linz

telefon +43 732 711691
E-Mail office@antonbruckner-is.at
web www.antonbruckner-is.at
http://www.antonbruckner-is.at

kontaktní osoba
paní Gabriele Untersperger, MEd

Mluvíme následujícími jazyky

německý

powered by TOURDATA