© ©WGDDonauOberoesterreichTourismusGmbHCMVisuals Donauradweg reloaded, Radfahrer radeln am Donauradweg Grein

Na cestě podél
mohutné řeky

Outdoor Escape - Alice und die verschwundene Uhr

Linz, Oberösterreich, Österreich
Kočka Cheshire nechala zmizet hodinky králíčka Bennyho. Pravděpodobně za tím stojí Srdcová královna. Následujte Bílého králíka a ponořte se s Alenkou do Říše divů, abyste hodinky opět našli. Jinak chudák králík přijde pozdě! Outdoor Escape Linz - s Alenkou v říši divů

Dosud jsme znali pouze únikové hry z takzvaných únikových místností. Při venkovní únikové hře "Alenka a chybějící hodiny" se však hracím polem stane celé centrum Lince!

Hodiny zajíčka Bennyho údajně zmizely. Hráči jsou Alicí požádáni, aby jí pomohli získat hodinky zpět. Aby tak učinili, musí se vydat do Říše divů a vyřešit hádanky. Hodiny nechal zmizet kocour Cheshire. Zbývá zjistit, zda za tímto podlým plánem stojí Srdcová královna. Každopádně Cheshire zadává Alence a hráčům nejrůznější hádanky a úkoly, které mají vyřešit, aby mohl hodiny opět uvolnit.

Centrum Lince se promění v říši divů

V centru Lince jsou ukryty indicie. Pomocí bezplatné aplikace pro mobilní telefony se hráči vydávají na virtuální hádankovou rallye. Výchozí bod je na Schlossbergu před západní branou lineckého zámku.

"Po cestě hráči samozřejmě potkají Grisekatze a mnoho starých známých, jako je Kloboučník, housenka Absolem a Humpty Dumpty," vysvětluje Michael Weberberger, organizátor Outdoor Escape a jednatel společnosti OutdoorEscape.at. "Není bezpodmínečně nutné vidět nebo číst Alenku v říši divů, ale samozřejmě to nesmírně zvyšuje zábavnost hry," pokračuje Weberberger.

"Alenka a chybějící hodiny" není první Outdoor Escape v Linci. V kampusu JKU se již několik týdnů luští vzorec protijedu v "Zombie apokalypse". A na Pöstlingbergu potřebují trpaslíci pomoc odvážných dětí v "Tajemství kouzelného krystalu".
V Gmundenu, Traunkirchenu, Attersee, Mondsee a Hallstattu se konají i další hry OutdoorEscape.at.

Hra se hraje pomocí bezplatné aplikace pro mobilní telefony. Vše, co potřebujete, je chytrý telefon s připojením k internetu. Vstupenky stojí 29 eur a jsou k dostání na internetových stránkách provozovatele www.OutdoorEscape.at. Na jeden mobilní telefon je potřeba jeden lístek. S jedním mobilním telefonem však může hrát libovolný počet osob.

"Příběh i složitost hádanek ve hře Alenka a chybějící hodiny jsou určeny dospělým a rodinám," říká Weberberger. U dětí mladších 13 let se doporučuje dohled dospělé osoby.

Více informací o venkovní únikové hře "Alenka a zmizelé hodiny" najdete na stránkách OutdoorEscape.at a na Facebooku na adrese FB.com/OutdoorEscape.at.
Příjezd veřejnou hromadnou dopravou
Plánovač tras pro individuální turistiku

O informace požádejte na výše uvedeném kontaktu.

kontakt & servis


Outdoor Escape - Alice und die verschwundene Uhr
Schlossberg
4020 Linz

mobilní +43 660 8616805
E-Mail michael.werberger@mundm-consulting.at
web www.outdoorescape.at/
http://www.outdoorescape.at/

Mluvíme následujícími jazyky

německý

powered by TOURDATA